47.hét utánpótlás eredményei

LU17. II. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Gyömrői KA 33-21(18-10)

Összeállítás,gólszerzők: László, Bálint (kapus), Mikó 4, Kiss, Kócz 5, Pósa 6, Trombitás 1, Szigeth 12, Buza 2, Karpf, Fett, Busa 2, Fischl 1.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Szerencsére már a mérkőzés elején összeállt a védekezésünk, nagyon sok megállító faultot tudtunk kivitelezni, amellyel folyamatosan tördeltük az ellenfél játékát. Végre éles mérkőzésen is tudtuk gyakorolni a 7:6 elleni támadó játékunkat, ami elég jól működött. Ezzel sikerült 8 gólos előnyt szereznünk a félidőre. A második félidőben kicsit meglepett minket az ellenfél, mert az egész félidőt teljes emberfogással játszották. Az elején kicsit bátortalanok voltak a lányok, de ahogy ráéreztek a labda nélküli mozgásokra tovább tudták növelni az előnyünket. Gratulálok a csapatnak, nagyszerű mérkőzést játszottak.

OGYB LU12

Pázmánd NKSE – Százhalombattai VUK SE 35-15(16-6)

AFKC 2- Pázmánd NKSE 9-36(4-17)

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

Hazai pályán, maximális koncentrációval, mentálisan jól felkészülve nagyarányú győzelmeket arattunk a két mérkőzésen. Nagy öröm volt látni azt, hogy amit a héten taktikailag és technikailag átvettünk és gyakoroltunk, azt megcsinálták a lányok élesben is. Több gólos előnyben is ugyanazzal a hozzáállással játszottak, minden elveszettnek tűnő labdára ráugrottak és volt olyan szituáció is, amikor négyen akartak sáncolni! Büszkék vagyunk a csapatra!

Takács Sára, edző értékelése:

Úgy gondolom a csapat mind a két mérkőzésen a maximumra törekedett, örülök, hogy visszakaptuk a lányoktól azokat a technikai elemeket, amiket edzésről edzésre gyakoroltunk. A hozzáállás, amit tanúsítottak a mérkőzés kezdetétől a végéig példaértékű volt számomra. 

OGYB LU14

Pázmánd NKSE – PSN ZRT 21-19 (13-10)

Kozármisleny SE-Kék – Pázmánd NKSE 24-18(13-9)

Bacsi Mihály, vezetőedző értékelése:

A váratlanul létrejött részvételünk ezen a hétvégén jól sikerült. Az első mérkőzésen egységes csapat benyomását keltettük. Végig vezettünk a jól kézilabdázó Pécs ellen. A második játékrészben egyszer vezettek ellenünk, de a végjátékban sikerült összpontosítanunk és megérdemelten szereztünk győzelmet. Egy nagyon szervezett jó fizikummal rendelkező Kozármislennyel találkoztunk a második mérkőzésen. Ellenfelünk kiváló kapusteljesítményével végig kézben tartotta a mérkőzést. Játékosaim küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Nagy örömömre szélső játékunk teljes mértékben ki lett használva. Sajnos 4 kihagyott büntető és a kihagyott ziccerhelyzetek nem tették lehetővé győzelmünket. A kapusok közötti különbség döntött ellenfelünk javára.

OGYB LU10

Alba Fehérvár KC 2 Zentai- Pázmánd NKSE

 Pázmánd NKSE – Martonvásár

Kántor Zoltánné, Bernáth Gyöngyi vezetőedző értékelése:

A lányoknak is, nekem is az első 5+1-es szivacskézilabda mérkőzéseink voltak a hétvégén! Nagy izgalommal kezdtünk és két teljes sorunk volt, hiszen mindenki szeretett volna játszani. A kezdeti bizonytalanságot, felváltotta a lelkesedés, igyekeztek a lányok, de meglepett minket, hogy „felállt fal” ellen kellett játszanunk és az ellenfeleink jóval keményebben védekeztek, mint mi. Az edzéseken továbbra is a sokoldalú képességfejlesztés a célunk és a kézilabda alaptechnika elemeinek megismerése, alkalmazása. Köszönjük a szülők lelkes támogatását! Örömmel és lelkesen dolgozunk tovább!