8. hét utánpótlás eredményei

NBII/B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK U21 – Veszprém Pannon SE 19-44(7-22)

Knauer(kapus)- Bukovics 1, Rezneki 2, Tóth Ficsor (1), Mihály 3, Ignácz 3 (1), Balogh 1, TROMBITÁS 6 (1), Tuba, Rumpler, Nagy 2

Vezetőedző, Dabrowski-Pados Mónika értékelése:

Sajnos nagy arányú vereséget szenvedtünk a Veszprém csapatától. Az ellenfél játékosai magasabb tapasztalattal rendelkeznek, erősebb fizikummal, így nem szabad csüggednünk az eredmény miatt. Megyünk tovább a magunk útján. Szeretném kiemelni Trombitás Lili játékát, ami kimagasló volt, hozzáállásában, támadásban és védekezésben is.  Gratulálok az ellenfél csapatának!

LU19 III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Emericus SE 29-24 (16-11)

László, Bálint (kapusok) Mikó 2, Pósa 1, Trombitás F., Nagy, SZIGETH 10, Buza, MIHÁLY 8, Trombitás L. 4, Rumpler 2, Busa, Fischl, Fuchs, Ignácz 1, Balogh 1.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Készültünk erre a mérkőzésre, mindenképpen revansot akartunk venni az ősszel elszenvedett 1 gólos vereségért. Nagyot küzdöttek a lányaim és kemény védekezésünknek, ötletes játékunknak köszönhetően megnyertük a mérkőzést.

LU17 II.osztály

Gödi SE – Gárdony-Pázmánd NKK 30-25 (14-15)

László, Bálint (kapusok) MIKÓ 8, Kiss, Kócz 1, Pósa, Trombitás F. 1, SZIGETH 11, Buza 2, Busa 2, Fischl, Fett.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Az első félidőben jól játszottunk, de sajnos a második félidőben az öltözőbe maradtak a játékosaim. Fontos pontot vesztettünk egy verhető csapat ellen. Nem szoktam kiemelni játékost, de ezen a mérkőzésen Mikó Nikolett teljesítményét, küzdeni akarását ki kell emelnem. 

OGYB LU15

Solymár – Pázmánd NKSE 22-14

Tatbánya- Pázmánd NKSE 16-21

Bacsi Mihály, vezetőedző értékelése:

Az U15-ös korosztállyal kissé tartalékosan Százhalombattán léptünk pályára. Az első mérkőzésen érezhető volt a mérkőzéshiány. (a felkészülési időszakban egyéb okok miatt nem játszottunk edzőmeccseket) Ezenkívül nem volt eléggé tüzes, lendületes a csapatunk. Solymár ellen vereséget szenvedtünk 22:14-re. Az első félidőben 9:9 volt az állás. Nagyon sok kidolgozott helyzetet nem tudtunk kihasználni és a védekezésünk nagyon foghíjas volt, hiányoztak a megfelelő időben történő ütközések. A második mérkőzésen már a pislákoló gyertya sokkal nagyobb lánggal égett, így 21:16 (10:10) arányban legyőztük az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött Tatabányát. Gratulálok a csapat minden tagjának!

OGYB LU13

Győri Audi ETO KC II. – Pázmánd NKSE 27-24

Pázmánd NKSE – Mosonmagyaróvár 21-14

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

A legutóbbi fordulóban két technikailag képzett és fizikálisan erős ellenféllel találkoztunk. Csapatunkban továbbra is voltak betegség miatti hiányzók, de akik játszottak, azoknak maximálisan jár a dicséret, mert mind a kettő mérkőzésen küzdöttek! A Győr ellen végig szoros volt az eredmény, talán egy kicsi megingás volt a támadásokban, amit az ellenfelünk jobban kihasznált és ezzel legyőztek minket. A Mosonmagyaróvár ellen a lányok betartották a megbeszélteket védekezésben, valamint a kapusunk Kürtösi Luca is egy nagyon jó teljesítményt mutatott. Ritkán szoktam játékosokat kiemelni, de a hétvégi teljesítményük miatt megemlíteném Támcsu Larát és Hartmann Mangát, akik igazi vezérei voltak csapatunknak!

Takács Sára, edző értékelése:

A hétvégét egy győzelemmel, illetve egy vereséggel zártuk. Annak ellenére, hogy az ETO elleni mérkőzésen vereséget szenvedtünk büszke vagyok a csapat a teljesítményére. Olyan mérkőzést játszottunk, amiből tudunk építkezni. A Mosonmagyaróvár ellen rengeteg szép technikai elemet fel tudnék sorolni mind támadásban mind védekezésben, azonban nekem a legnagyobb pozitívumot a beálló elleni védekezésünk jelentette. Gratulálok a lányoknak a hétvégéhez!