10. hét utánpótlás eredményei

NB2 B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK – Tatai AC 30-42(15-19)

KNAUER(kapus)-BUKOVICS 5,Rumpler, IGNÁCZ 8(2), Tóth Ficsor 6(4), Balogh 1, Rezneki4,Mandel3,Mihály3,Nagy.
Vezetőedző, Dabrowski-Pados Mónika értékelése: A végeredmény sajnos nem mutatja azt, hogy milyen sok esélyünk lett volna ezen a napon megnyerni a mérkőzést. Az első félidő kiemelkedő volt egyéni teljesítményekben és csapat szintén is nagyon jó megoldások voltak. Végre egységként működtek a lányok a pályán. A második félidőben elfogyott a hit és történtek miatt is lelassult a játék, illetve az ellenfél jó védekezési taktikájára nem tudtunk megoldást találni. Támadásban Ignácz Laura parádés volt, akihez Bukovics Barbara zárkózott fel, illetve a kapuban Knauer Csenge hozta a megszokott jó formáját. Gratulálok az ellenfél csapatának és jobbulást kívánok a lányoknak!

LU17 II.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Motherson Mosonmagyaróvár 15-31 (7-15) 

László, Bálint (kapus) Mikó 3, Kiss, Kócz 1, Pósa 3, Trombitás, Szigeth 6, Buza 2, Busa, Fischl, Fett.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra értékelése:

A listavezetőt fogadtuk hazai pályán, ennek ellenére azt kértem a lányoktól, hogy küzdjenek, felszabadultan játszanak, próbáljunk meg minél kisebb arányú vereséget szenvedni. Sajnos ez nem sikerült, mert fizikálisan és játéktudásban is felőröltek minket a mosoni lányok. 

LU 19 III.osztály

Budakalászi SC 1995 – Gárdony-Pázmánd NKK 28-33 (17-16)

László, Bálint (kapusok) Mikó, Pósa 1, Trombitás F. 1, Nagy, Szigeth, MIHÁLY 6, RUMPLER 10, Kócz 1, Fischl, Fuchs, IGNÁCZ 9, Balogh 5. 

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra értékelése:

Egyik meghatározó játékosunkat nélkülöznünk kellett a mérkőzésen, ennek megfelelően készültünk fel. Az első félidőben nem koncentráltak a lányok, a védekezésünk finoman szólva puhány volt, így 1 gólos hátránnyal mentünk a szünetre. Félidőben rendeztük a sorokat és feljavuló védekezésünknek, ötletes játékunknak köszönhetően magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. Továbbra is szépen menetelünk, nagyon fontos 2 pontot gyűjtöttünk be. 

OGYB LU13

Érd- Pázmánd NKSE 19-18

Pázmánd NKSE – Bicske TC 34-15

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

Az elmúlt héten Budapesten vettünk részt a következő bajnoki fordulóban, ahol nagyon hasznos mérkőzéseket tudtunk játszani. A kiváló erőkből álló Érd csapata ellen a lányok nagyon kemény védekezéssel rukkoltak elő. Végig szoros volt az eredmény, csak a második félidő utolsó szakaszában követtünk el buta hibákat a védekezésben, amiből kiállításokat kaptunk, illetve a támadások során több helyzetet is kihagytunk, így egy gólos vereséget szenvedtünk. Mind ezek ellenére úgy gondolom, hogy a csapat nagyon büszke lehet magára, mert a héten gyakorolt védekezési rendszert maximálisan végrehajtotta. A második mérkőzésünk jóval könnyebbnek ígérkezett és nagyon örülök annak, hogy a védekezés hatékonysága itt is megmutatkozott!

Takács Sára edző értékelése:

A hetet 1 győzelemmel, illetve egy vereséggel zártuk. Az Érd csapata ellen 1 góllal maradtunk alul, ennek ellenére úgy gondolom, a csapatnak az idei egyik legjobb mérkőzésen mutatott teljesítményeként könyvelhetjük el. A fegyelmezett védekezésért külön dicséret jár a játékosoknak, pár hete tértünk át egy nyitott, offenzív védekezési rendszerre amire nagyon fogékonyak voltak a lányok, sok labdát tudtunk belőle szerezni, melyekből gyors lerohanásokkal szereztünk könnyű gólokat, ebből adódóan sok helyzetünk volt, azonban jelentős százalékát nem tudtuk értékesíteni. Úgy gondolom a helyzetkihasználást illetően fegyelmezetlenek voltunk, ebben még fejlődünk kell. Mindkét mérkőzéshez gratulálok a lányoknak!

OGYB LU11

Major Dávid vezetőedző nyilatkozata:

A hétvégén megkezdtük a tavaszi fordulókat, ahol ismét látványos fejlődést tudtunk mutatni és visszaigazolást kaptunk, hogy jó úton haladunk. Az első meccsünk a Szekszárd ellen volt ahol több védekezési formát is tudtunk gyakorolni, illetve a jó védekezések és kapus védések után könnyű gólokat tudtunk szerezni. A második mérkőzésen egy szerényebb játékerőt képviselő csapat ellen léptünk pályára, ahol a célunk az volt, hogy mindenki tudjon gólt szerezni és bizonyos elemeket tudjunk gyakorolni. Ez sikerült, újra egy sikeres hétvégét tudhatunk magunk mögött!