Nem sikerült a pontszerzés

2024.10.19. NB1/B 6.forduló

FTC U20 – Gárdony-Pázmánd NKK  38-31(22-12)

Összeállítás, gólszerzők: Bőle, Vereszky 1, Knauer(kapusok)- Szücs, Hargitai 1, Vernes 2, Béres 4, Bártfay 2, Tóth 5, Berkes-Kaiser 8/1, Pál, Sárvári 2, Hamuth 3, Matucza, Kukucska 3.

Sok volt a technikai hiba és az eladott labda a támadásaink során, amiből az ellenfél könnyű gólokat tudott szerezni mi pedig még a kapura lövésig sem jutottunk el.A visszarendeződés sem úgy sikerült és sokszor a rendezett védelemben sem voltunk eléggé hatékonyak. Már az első félidőre tetemes előnyt szereztek az FTC fiataljai, amit a második játékrészben is meg tudtak tartani.

Major Dávid, vezetőedző:

Major Dávid, vezetőedző

Úgy gondolom, hogy amire a héten készültünk, a Fradi lerohanásaira, illetve átlövéseire, azt nagyjóból 8 percig tudtuk végrehajtani. Az első félidő második fele ugyan olyan pocsékra sikeredett, mint egy héttel ezelőtt a záró szakasz. Ha ezeket az időszakokat nem tudjuk megszüntetni, de legalább lerövidíteni, akkor nagyon nehéz lesz meccset nyernünk. Nagyon sok pontatlanság volt ismét a játékunkban, ami egy ilyen futós csapat ellen nem fér bele, mert minden eladott labda megbosszulja önmagát. A második félidőben voltak már biztatóbb jelek, a védekezésünk néhány ponton egész jól működött, de a teljes meccs képét nézve ez nem nagy vigasz. Jövő héten próbálunk javítani hazai környezetben, de feladatunk nem lesz könnyű a jelenleg a bajnokságot vezető Szigetszentmiklós csapata ellen.