Új játékosokkal indul a bajnokság

A 2019/20-as bajnokságot hét új játékossal kezdi meg csapatunk. Hatala Virág és Nagy Éva Orosházáról, Vörös Szimonetta Egerből, Blazsek Alexandra Dorogról, Győrffy Réka a TF-ből, Vernes Dorottya a Hypo együtteséből, Magyar Nikolett pedig visszatért a Veszprém csapatából Gárdonyba.

Az első találkozó 07.11.-én volt, mikor is egy felmérésen vettek részt a lányok és ismerkedtek egymással. A felkészülés 07.29.-én kezdődött és a következő héten már utaztak is Szlovéniába edzőtáborba. Ott a három nap alatt nyolc edzés várt az alakulatra: futás, kondi és labdás edzés teremben. Nagyon jó hangulatban teltek ezek a napok, keményen dolgozott az egész csapat.

A felkészülés részei az edzőmeccsek és a tornák is. Először a Kozármisleny csapatával találkozott a tóparti gárda, ahol három gólos győzelmet arattak a tavaly 3. helyen zárt csapat ellen. Sajnos Karsai Roberta kisebb sérülést szenvedett, ami miatt pár hetet ki kell hagynia a felkészülés alatt.

A következő két mérkőzést a Pénzügyőr csapatával vívták, ahol először egy döntetlennel végződött a párharc, a visszavágón viszont a Pénzügyőr nyert két góllal.

Csapatunk 08.30.09.-01.-ig Orosházán vendégeskedik egy tornán, ahol a házigazdákkal, Moháccsal és Balmazújvárossal mérik össze az erejüket a csoportkörben, az utolsó napon pedig a helyosztók következnek.

A bajnoki rajt előtt még 09.07.-én Dorogra látogatnak szintén egy tornára, ahol Dorog, Kispest, Tempo KSE és Pénzügyőr csapataival csapnak össze a gárdonyi lányok