Aranyos visszajelzések U8-as gyerekektől és a szülőktől

Szeretnénk megosztani Önökkel, Bernáth Gyula testnevelő-edző beszámolóját, U8 csapatának egy aranyos és kedves élményéről!

Az alábbi aranyos fotót küldte nekünk az egyik U8-as anyuka, az alábbi szöveggel

– Nem tudtam leimádkozni a lányomról, a mai edzésen kapott pólót, abban aludt el!

Bernáth Gyula edzőnk beszámolója ezen élményről:
– Történt ugyanis, hogy az U8-as csapatunknak, a szigorú Covid előírások miatt, eddig csak a délelőtti testnevelés órákon tarthattam edzést. Azonban az enyhítéseknek köszönhetően, végre megvolt az első „igazi” délutáni edzés, ennek apropóján kiosztottam az egyesületünk minden játékosának járó un. edzéspólót. Volt nagy öröm, nagyon büszkén viselték a kislányok a pólót, soha ilyen lelkesen még nem edzettek! Azonban arra nem számítottam, hogy lesz, aki még „pizsamának is fogja használni”. 🙂
A szülők nekem köszöngették az „ajándékot”, ezét kénytelen voltam nekik a levelező csoportban megírni, hogy a köszönet nem nekem jár, hanem a Gárdony-Pázmánd NKK vezetőségének, főként Bíró Tamás elnöknek!


Elárultam nekik, hogy ez egy ilyen klub, ahol a sokat szidott sporttámogatást (TAO) tényleg a gyerekekre, játékosokra fordítják! És azt még nekik sem árultam el, hogy már a szertárban van az U8-as kislányok részére az egyesületi utazó melegítő is, amit szintén hamarosan ki fogok osztani, hiszen ha minden kedvezően alakul, május végén már egy tornán viselhetik is. Ez legyen egy újabb kellemes meglepetés!

Az említett edzésen csak 10 lányka tudott részt venni, de a teljes „keret” 16 fő első osztályos gárdonyi tanulóból áll.

16 fős keretünk


Köszönet Lábadi Zoltán Igazgató Úrnak, aki engedélyezte, hogy testnevelés órán tarthattam eddig az edzéseket, illetve Borsi Zsófia és Juraszkó Tamás tanítóknak, hogy segítik munkámat!